Μ. Κοντογιάννης (HELLAMCO): Ο επιστημονικός εξοπλισμός εργαστηρίων και εστίασης πρέπει να εξελίσσεται

 Μ. Κοντογιάννης (HELLAMCO): Ο επιστημονικός εξοπλισμός εργαστηρίων και εστίασης πρέπει να εξελίσσεται

Με το σύστημα FlavourSpec®  και για την προσφορά της στην γαστρονομία και το Bartending, η εταιρεία Επιστημονικού εξοπλισμού, HELLAMCO A.E. διακρίθηκε με δύο Gold βραβεία  στα Food Experts’ Awards 2023.

Με αφορμή την βράβευση στις κατηγορίες «Top Machinery Supplier» και «Excellent Science in Business Approach» ο Μιχαήλ Κοντογιάννης Διευθύνων Σύμβουλος της HELLAMCO μίλησε στο Cibum, για την μεγάλη αυτή διάκριση αλλά και για την πορεία επιτυχίας της εταιρείας. Κίνητρο για τη συμμετοχή στα FEA 2023 ήταν η πρωτοποριακή τους θέση στον χώρο των τροφίμων είπε ο κ. Κοντογιάννης και ήταν μάλιστα σίγουροι για την διάκριση καθώς βασική αρχή της εταιρείας είναι: «Ποιότητα Παντού/Quality by All Means».

Ο κ. Μιχαήλ Κοντογιάννης είπε πως όραμα της εταιρείας που απευθύνεται κυρίως σε χημικά, βιοχημικά και βιολογικά εργαστήρια Ανάλυσης Τροφίμων είναι να εξελίσσεται και να βελτιώνει συνεχώς όλα τα σημεία της λειτουργίας που απαιτούνται, με την βοήθεια και τις υποδείξεις των πελατών της ώστε να είναι και να παραμείνει η καλύτερη εταιρεία του κλάδου στην Ελλάδα.  Αυτό βέβαια απαιτεί την συνεργασία και τη συνέργεια όλων των εμπλεκομένων, όπως: Πελάτες-εταιρεία, προμηθευτές-εταιρεία, προσωπικό εταιρείας-δ/νση εταιρείας, που εκφράζει και το σήμα της στο σχετικό λογότυπο, που απεικονίζει δύο ισοβαρή, αλληλένδετα και συνεργαζόμενα μέρη τόνισε.

Διαβάστε τι δήλωσε στο cibum o κ. Μιχαήλ Κοντογιάννης Διευθύνων Σύμβουλος της HELLAMCO ΕΔΩ